Mange tror fejlagtig, at massage “bare” er hygge. - Bcare
Søgning

Mange tror fejlagtig, at massage “bare” er hygge.

3. april 2024

Når du har fået behandling hos Bcare, vil “hygge” blive et “FY ORD”, hvad angår fysiurgisk massage.

Mange tror fejlagtig, at massage “bare” er hygge.

Hos Bcare er fysiurgisk massage en behandling. Måske behandles der slet ikke, hvor du oplever smerten, men der hvor vævet føles ustruktureret og stift.

Hos Bcare ses der på dit bevægelsesmønster, som kan være en del af årsagen til dine smerter, måske uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, begge vil du få korrigeret til optimal funktion ift. kroppens anatomi.

Når du kigger på billederne, kan du se underarmsknogle og et underarmsben, som begge består at 2 sæt knogler.

og?

Flere steder i kroppen minder nogle knogle og muskelgrupper om hinanden, her eks. underarm og underben, men også knogler/muskler fra hænder og fødder.

Og?

Kan det tænkes, at et fodproblem kan behandles i hånden, et ben problem i armen?

Ja, sagtens og oftest. Fordi der bl.a. kigges på bevægelsesmønstret, men også lidt af den østlige medicin, som nogen gange vender det hele på hovedet.
Er det så akupunktur, som anvendes. – Måske

Men nu er det den fysiurgiske massage med lidt østlig input, der her er fokus på, så om det er akupunktur eller massage, så er Massagebehandlingen hos Bcare i Horsens i særklasse, fordi det ikke bare er HYGGE, men en kvalificeret og helt unik behandling.

Hvad så hvis jeg bare har ondt hele tiden og ikke kan komme af med smerterne.

Jo

Hvis du ikke har nogle fysiske traumer i dit bevægeapparat, altså skader på dit bevægeapparat, efter fald, ulykker og lignende, kan det skyldes meget andet. Måske dit mindset, troen på dig selv, troen på livet, din eksistens, troen på positivitet, gør at din fysiske krop reagere, ofte med smerte, uro, søvnforstyrrelser, humørsvingninger og meget mere, så er det en lidt mere mild massage du vil modtage, sammen med åndedrætsøvelser, nada, zoneterapi, coaching, mm.

Investere ikke kun i aktier, men invester i din krop, det er pengene værd!

Husk, at invester i din krop og bestil en tid til en fysiurgisk massage  eller en helhedskropsbehandling, hvor den gode samtale er del at behandlingen ⬅️

#bcare #helhedsbehandling #akupunktur #nada #zoneterapi #coaching #stærkindenistærkudenpå #mereenergi #mereoverskud #kanselv #jegkangodt #jegvilselv #uafhængig #investeringforlivet #guldværd

Følg os på