Kan en gravidbehandling sætte fødslen i gang?
Søgning

En lille prinsesse skal hjælpes lidt på vej 💜👩‍🍼

15. februar 2024

Terminen er passeret for 5 dage siden og endnu er der ikke sket noget, på trods af 3 hindeløsninger. Idag er det 2. besøg hos Bcare, 1. besøg var en dejlig gravidmassage for at få kroppen til at slappe af, dog lige med et par tryk på fødderne, for at mærke om fødslen så stille […]

Gravidbehandling med zoneterapi i Horsens

Terminen er passeret for 5 dage siden og endnu er der ikke sket noget, på trods af 3 hindeløsninger.

Idag er det 2. besøg hos Bcare, 1. besøg var en dejlig gravidmassage for at få kroppen til at slappe af, dog lige med et par tryk på fødderne, for at mærke om fødslen så stille var igang. Det var den ikke, livmoderhalsen intakt, men spændt og fyldig.

Idag ved 2 besøg, blev det udelukkende zoneterapi til at blødgøre bækkenet og livmoderhalsen og stimulere fødselshormonerne med akupunktur.

Livmoderhalsen føltes stadig stram og intakt ved starten af behandlingen, men i de sidste 15 min. forandrede zonerne sig fuldstændigt få fødderne, livmoderhalsen nu noget svære at lokalisere og oveni kvitteret med 2 veer.

Fik slutteligt tegnet de punkter på fødderne, der var mest aktive til at forberede fødslen, så manden derhjemme kan forsætte med at trykke.

Det er simpelthen så dejligt at hjælpe de her gravide og så herligt at se når de små rotere rundt i livmoderen, til stor begejstring for mig. Jeg glemmer at få taget video af det, må simpelthen huske det næste gang, jeg har en gravid, der skal have fødselsstimulerende terapi, så I kan se dette skønne fænomen.

#gravid #fødsel #igansættelse #veer #zoneterapi #akupunktur

Følg os på