Massøruddannelse grundforløb i Horsens

Massøruddannelse opstarter den 11. januar!

Holdstart den 11. januar med 6 personer er i hus!

så nu er der kun få pladser tilbage, skal du være en af de sidste til vores grundforløb på massøruddannelsen i 2017?

Tag en fysiurgisk massøruddannelse på Horsens Sundhedsakademi - Vi gir 16 års erfaring videre til dig!

Massørudddannelses forløb

Uddannelsen forløber over 5 måneder med 1 ugentlig undervisningsdag, 3 weekender, 1-2 praktikdage i klinik samt deltagelse i et sportsarrangement som massørelev.

Du får undervisning i..
massageteknikker, bevægeapparats anatomi, patologi, stresshåndtering, medicin, klinikdrift, kommunikation/markedsføring med mere.

Din massøruddannelse!
Som Fysiurgisk massørelev lærer du også en del om ergonomi og arbejdsstillinger og at være Fysiurgisk massør er ikke spor opslidende for vores eget bevægeapparat, så længe du bruger de rigtige teknikker. På vores massør uddannelse arbejder vi med mange cases, både teoretisk, men også praktisk. Syntes du også, at vores massør uddannelse til Fysiurgisk Massør lyder spændende, er du velkommen til en uforpligtende samtale. Kontakt os på mail@bcare.dk, eller på telefon 2073 5654 (efter kl. 17.00 på hverdage) og aftal en tid - Ses vi?

Holdstart på massøruddannelsen:

Opstart: Onsdag den 11. januar 2017 kl. 17.00 - 22.00
Kursus forløb:  Frem til og med onsdag uge 26
Kursusdag: onsdag (aftenhold)
Pris: 12.500 kr.
Lektioner: 161 (30 mere end det som brancheforeningen anbefaler)

Massør undervisere
Den primære underviser Gina Vinther er uddannet Social og Sundhedsassistent, har 16 års erfaring indenfor sundhedssektoren med speciale i Rehabilitering/genoptræning (Hammel og Vejle Fjords Rehabilitering) og sundhedsfremme. Er derudover uddannet som zoneterapeut, akupunktør, kostvejleder og naturligvis massageterapeut. Alle disse områder og ikke mindst erfaringen gør, at du som massørelev får en meget grundig uddannelse som Fysiurgisk massør. Ydermere er vi fagstolte og sammen skal vi hjælpe med at gøre Fysiurgisk massage, et første valg blandt de mange forskellige behandlingsformer der findes idag, for massage er virkeligt et godt værktøj til at afhjælpe fysiske smerter i bevægeapparatet og oftest med meget få behandlinger.

Læs mere her og se hvordan du tilmelder dig massør uddannelse på Horsens SundhedsAkademi!

Kommentar
Skriv en kommentar