Få en massøruddannelse på Horsens SundhedsAkademi

Massør uddannelse på Horsens SundhedsAkademi

Går du med tankerne om at få en uddannelse som massør, så tjek ind på Horsens SundhedsAkademi. www.horsenssundhedsakademi.dk

Vores uddannelse til Fysiurgisk massør er speciel, fordi vi har fokus på det hele menneske i en behandling. Som elev lærer du ikke kun at have fokus på symptomet, men årsagen til symptomet.

Massør undervisere

Den primære underviser Gina Vinther er uddannet Social og Sundhedsassistent, har 16 års erfaring indenfor sundhedssektoren med speciale i Rehabilitering/genoptræning (Hammel og Vejle Fjords Rehabilitering) og sundhedsfremme. Er derudover uddannet som zoneterapeut, akupunktør, kostvejleder og naturligvis massageterapeut. Alle disse områder og ikke mindst erfaringen gør, at du som massørelev får en meget grundig uddannelse som Fysiurgisk massør. Ydermere er vi fagstolte og sammen skal vi hjælpe med at gøre Fysiurgisk massage, et første valg blandt de mange forskellige behandlingsformer der findes idag, for massage er virkeligt et godt værktøj til at afhjælpe fysiske smerter i bevægeapparatet og oftest med meget få behandlinger.

Massør uddannelsen

Som Fysiurgisk massørelev lærer du også en del om ergonomi og arbejdsstillinger og at være Fysiurgisk massør er ikke spor opslidende for vores eget bevægeapparat, så længe du bruger de rigtige teknikker. På vores massør uddannelse arbejder vi med mange cases, både teoretisk, men også praktisk. Syntes du også, at vores massør uddannelse til Fysiurgisk Massør lyder spændende, er du velkommen til en uforpligtende samtale. Kontakt os på mail@bcare.dk, eller på telefon 2073 5654 og aftal en tid - Ses vi?

Kommentar
Skriv en kommentar