Ugen der gik i klinikken

Ugen der gik i klinikken

Jeg har det fantastiske job jeg kan ønske mig, de skønneste kollegaer man kan finde, uundværlige skønne døtre og en fantastisk mand, en dejlig familie, økonomien ok. 

MEN SÅDAN HAR DET IKKE ALTID VÆRET, FOR JEG TOG ET VALG.
Og hvorfor skriver jeg så dette
Det gør jeg fordi jeg i klinikken i de senere år og nu har en ualmindelig stor tilstrømning af patienter med en lidelse, jeg ikke kan gøre ret meget ved end at give dem lidt fysisk RO i kroppen og det bekymre mig helt ind i det inderste, for jeg ved at det kan afhjælpes ved at DE tager et VALG, jeg kan ikke tage DE /DET VALG for dem
STRESS er så ØDELÆGGENDE og er ET DØDBRINGENDE VÅBEN, som du må ligge fra dig nu og her:
STRESS kommer ikke hen over natten, men en tilstand der bygges op over år. Det kan både være for store udfordringer på jobbet, uoverensstemmelser i hjemmet og vi slæber denne utilfredshed, negativitet, bekymring, kedafdethed, irritation med frem og tilbage mellem job og det private. Efterhånden er der ingen glæde i livet. Du er sur, vrissen, gnaven, ungerne er sgu også irriterende, manden/konen er et fjols, du orker bare ikke mere, kan ikke holde nogen ud, din mor/svigermor siger du måske skal prøve at slappe lidt af og ikke have så travlt, hvad fanden ved hun om det!!!!!!!!.
Er det måske hende der har et fuldtids job dvs. min 45 timer om ugen(for du skal også lige arbejde om aften, når ungerne er kommet i seng). Der skal laves mad, handles ind, gøres rent, din egen træning/alenetid, ungerne skal køres til deres fritidsaktiviteter(og de går til mindst 2 forskellige ting om ugen og er der flere børn, ja så er det ikke altid det samme de går til og så køres der rigtig mange gange, når de nu ikke selv må fragte sig)lave lektier+ det løse. HVAD FANDEN VED MOR/ SVIGERMOR OM DET. Det ved hun faktisk rigtigt meget om, for de der går ned med STRESS idag er børn af forældre, der ikke havde så forbandet travlt som de børn de har fået. VI VIL HAVE ALT OG GØRE ALT PÅ HALV TID og så slår kroppen altså fra. 
VI SKAL IKKE HAVE KVINDERNE HJEM TIL KØDGRYDERNE. Men der skal tages et valg, der skal prioriteres, for organismen er ikke bygget til det liv du lever og du lever dit liv på halv tid, derfor brænder du sammen, når du når sidst i 30èrne/midt fyrrene.
Du kan selv tage et VALG og der er kun dig til at tage det VALG.
Desværre ser jeg også nu unge mennesker, der har svært ved livet og den fart og overpræstation de skal yde. DE ER SÅ BØRN AF DIG, SÅ STOP OP NU. Du kan få et fantastisk liv, uden at have for meget fart på, du kan måske ikke ændre det hele, men NOGET KAN DU ÆNDRE, HVIS DU VIL.

Find èn der kan hjælpe dig igang FOR LIVET ER SÅ DEJLIGT, NÅR DU SER OG OPLEVER DET

Håber jeg har TRÅDT nogen over tæerne, det er kun venligt ment og med en bekymring og en WAKE UP CALL

GOD WEEKEND TIL ALLE

Kommentar
Skriv en kommentar